Important Information

You are visiting the international Vantage Markets website, distinct from the website operated by Vantage Global Prime LLP
( www.vantagemarkets.co.uk ) which is regulated by the Financial Conduct Authority ("FCA").

This website is managed by Vantage Markets' international entities, and it's important to emphasise that they are not subject to regulation by the FCA in the UK. Therefore, you must understand that you will not have the FCA’s protection when investing through this website – for example:

  • You will not be guaranteed Negative Balance Protection
  • You will not be protected by FCA’s leverage restrictions
  • You will not have the right to settle disputes via the Financial Ombudsman Service (FOS)
  • You will not be protected by Financial Services Compensation Scheme (FSCS)
  • Any monies deposited will not be afforded the protection required under the FCA Client Assets Sourcebook. The level of protection for your funds will be determined by the regulations of the relevant local regulator.

If you would like to proceed and visit this website, you acknowledge and confirm the following:

  • 1.The website is owned by Vantage Markets' international entities and not by Vantage Global Prime LLP, which is regulated by the FCA.
  • 2.Vantage Global Limited, or any of the Vantage Markets international entities, are neither based in the UK nor licensed by the FCA.
  • 3.You are accessing the website at your own initiative and have not been solicited by Vantage Global Limited in any way.
  • 4.Investing through this website does not grant you the protections provided by the FCA.
  • 5.Should you choose to invest through this website or with any of the international Vantage Markets entities, you will be subject to the rules and regulations of the relevant international regulatory authorities, not the FCA.

Vantage wants to make it clear that we are duly licensed and authorised to offer the services and financial derivative products listed on our website. Individuals accessing this website and registering a trading account do so entirely of their own volition and without prior solicitation.

By confirming your decision to proceed with entering the website, you hereby affirm that this decision was solely initiated by you, and no solicitation has been made by any Vantage entity.

I confirm my intention to proceed and enter this website Please direct me to the website operated by Vantage Global Prime LLP, regulated by the FCA in the United Kingdom

By providing your email and proceeding to create an account on this website, you acknowledge that you will be opening an account with Vantage Global Limited, regulated by the Vanuatu Financial Services Commission (VFSC), and not the UK Financial Conduct Authority (FCA).

    Please tick all to proceed

  • Please tick the checkbox to proceed
  • Please tick the checkbox to proceed
Proceed Please direct me to website operated by Vantage Global Prime LLP, regulated by the FCA in the United Kingdom.

US

×

Se återfödd som handlare

sv

View More
SEARCH
  • ALLA
    Handel
    Plattformar
    Akademi
    Analys
    Kampanjer
    Om Oss
  • Search
Keywords
  • Forex
  • Vantage Rewards
  • Handelsavgifter
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • telegram

Vantage Dataskyddsmeddelande

Vantage Dataskyddsmeddelande

Vantage Global Limited (även känd som "VGL" och handlar under namnet "Vantage") är engagerat i att följa Dataskyddslagen ("DPL") och Dataskyddsregleringen ("DPR") på Vanuatu och är åtaget att skydda och säkerställa integriteten, konfidentialiteten och säkerheten för all personlig information.

Detta inkluderar inte bara dess kunder, utan också alla anställda, leverantörer och andra individer som företaget kan göra affärer med. Det är också ansvar för alla Vantage-anställda att följa kraven i DPL och DPR. Nedan anges all information som vi är skyldiga att erhålla, hur sådan information behandlas och lagras.

1. Vantage kommer att begära din e-postadress som kommer att användas för att skicka alla nödvändiga meddelanden som tillhandahålls på vår webbplats för att säkerställa efterlevnad av lagar, riktlinjer eller begäranden som utfärdats av myndigheterna.

2. Underlåtenhet att tillhandahålla sådana data till Vantage kan resultera i att du inte kan öppna ett konto och att meddelandeservicen inte kan tillhandahållas till dig eller att följa lagar eller riktlinjer som utfärdats av myndigheterna.

3. Personlig information som samlas in och/eller behålls inkluderar information som du tillhandahåller oss under processen att öppna ett konto, såsom dina personuppgifter, kontaktinformation och kommunikationsregister, dvs. förfrågningar och våra svar.

4. Personlig information som samlats in av Vantage (oavsett om den tillhandahålls av dig eller någon annan på ditt uppdrag) kan användas av Vantage för att tillhandahålla meddelandeservicen till dig.

5. Alla personuppgifter som samlas in av Vantage relaterade till dig kommer att behandlas konfidentiellt. Vantage kan dock tillhandahålla sådan information (oavsett om den tillhandahålls av dig eller någon annan på ditt uppdrag) till följande parter, inom eller utanför Vanuatu, för ändamålen som anges i DPL:

  • någon direktör, tjänsteman, anställd i Vantage eller Vantage-affiliates endast när de utför sina respektive affärsaktiviteter;
  • någon professionell rådgivare, försäkringsgivare eller revisor i Vantage eller deras affiliates;
  • någon tredje part som du har eller avser att göra affärer med;
  • någon person till vilken Vantage överför, tilldelar eller avser att överföra eller tilldela sina intressen och/eller skyldigheter i avseende på kontot eller de tjänster som tillhandahålls till dig;
  • någon person till vilken Vantage är skyldigt enligt lag, förordning, domstolsbeslut eller begäran från någon myndighet eller tillsynsorgan att tillhandahålla sådana data.

6. Cookies är små informationsbitar som lagras på din dator och som kan nås av vår webbplats. Vantage kan använda cookies för att registrera ditt besök på vår webbplats för att analysera antalet besökare, generella användningsmönster och dina personliga användningsmönster och förbättra din upplevelse. Dessutom kan Vantage ställa in och få tillgång till cookies på din dator så att vi kan känna igen din enhet och hämta information om din användning av vår webbplats, vilket gör att vi kan erbjuda mer användbara funktioner för dig, anpassa innehållet på vår webbplats efter dina intressen och, om det är tillåtet, tillhandahålla dig reklammaterial eller direktmarknadsföring baserad på dina användningsmönster. Du kan välja att inte acceptera cookies, men du kan då inte kunna använda vår webbplats och dess funktioner fullt ut. Om du accepterar cookies erkänner och samtycker du till att din information samlas in, lagras, får tillgång till och används enligt ovan.

7. Vantage kan från tid till annan överföra dina personuppgifter utanför Cayman Islands för något av ändamålen som anges i avsnitt 5 i detta meddelande, inklusive databehandling och/eller lagring.

8. Som kunder till Vantage har du enligt DPL rätt att:

  • kontrollera eller fråga om Vantage har personuppgifter om dig;
  • begära tillgång till sådana personuppgifter som hålls av Vantage inom skälig tid, på ett rimligt sätt och i en form som är begriplig;
  • begära rättelse av dina personuppgifter som är felaktiga; och
  • fastställa Vantages riktlinjer och praxis avseende data och att informeras om vilken typ av personuppgifter som Vantage håller;

9. Ingenting i detta meddelande ska begränsa klientens rättigheter enligt DPL.

UPPDATERING

Denna integritetsmeddelande uppdaterades i mars 2020. Vi förbehåller oss rätten att ändra detta integritetsmeddelande från tid till annan för att återspegla ändrade lagkrav eller vår behandlingspraxis. Eventuella sådana ändringar kommer att publiceras på denna webbplats och träder i kraft vid publiceringen.

DITT GODKÄNNANDE AV DESSA VILLKOR

Genom att använda denna webbplats anger du ditt godkännande av denna policy och våra användarvillkor. Om du inte samtycker till denna policy, använd inte vår webbplats. Din fortsatta användning av webbplatsen efter att ändringar har publicerats i denna policy anses utgöra ditt godkännande av dessa ändringar.